Goldenugget

GoldenUgget

slika.png

O GoldenUggetu

Ovo je vrlo lijep projekt i njegova kvaliteta je zadovoljavajuća. Vjerovao sam da je ovaj projekt vrlo brzo uspješan i super za nas. Projekt je jako dobar. Siguran sam da će ovaj projekt kasnije pri pokretanju imati puno entuzijasta jer ovaj projekt ima čvrstu timsku strukturu i povjerenje. Jako mi se sviđa projekt i njihov ambiciozni koncept!

 

Kako raditi GoldenUgget

Projekt radi vrlo dobar posao oglašavanja, kao i širenja informacija o projektu. Osim toga, pažljivo slušaju i mišljenja investitora.

Siguran sam da će ovaj projekt kasnije pri pokretanju biti puno entuzijasta jer ovaj projekt ima čvrstu timsku strukturu i povjerenje Projekt je vrlo dobar. Siguran sam da će ovaj projekt kasnije pri pokretanju imati puno entuzijasta jer ovaj projekt ima čvrstu timsku strukturu i povjerenje. Ovaj projekt je jedan od najkreativnijih i najrevolucionarnijih među ostalima!

 

Većina nas poznaje blockchain tehnologiju kao temelj kripto ekosustava. Raznovrsne značajke povezane s ovom tehnologijom dovele su do popularnosti kriptovaluta privlačeći ne samo lojalnu korisničku bazu, već i institucionalne investitore i velike tvrtke. No blockchain nije ograničen samo na kriptovalute, on može uzrokovati promjenu paradigme u gotovo svakoj industriji koja se bavi pohranom informacija i zaštitom podataka budući da ima mogućnost decentraliziranja operacija bez oslanjanja na bilo koje tijelo za kontrolu podataka.

 

Ovaj projekt i tim izgradili su snažnu zajednicu s velikim potencijalom. Sretan projekt. Sjajan projekt s vrlo cool idejom! Vjerujem u njihov uspjeh. Sve veća popularnost i prihvaćanje kriptovaluta od strane milijuna korisnika izazivaju ozbiljnu zabrinutost zbog zagušenja mreže i skalabilnosti različitih blockchain mreža. Osim sve veće trgovine kriptovalutama, decentralizirane financije također povećavaju opterećenje ovih mreža.

 

Ovaj projekt nam donosi vrlo dobru zaradu. Vidim da se sve više osoba pridružuje svaki dan, to je doista dobro za platformu. Sjajan i prekrasan projekt trgovanja, nastavite s dobrim radom. Kriptovalute rade pomoću tehnologije lančanih blokova, decentralizirane tehnologije raširene na mnogim računalima koja upravljaju i bilježe transakcije.

slika.png

Misija i vizija

Ovo je fantastična inicijativa koja će samo biti bolja. Ovo je najbolji alat; postigli su značajan napredak u stvaranju i primjeni blockchaina.

Projekt podržan od strane iskusnog i visoko kvalificiranog tima, koji je po mom mišljenju sposoban dovesti projekt na najvišu razinu u najkraćem mogućem roku i nadam se da će uspjeti. Jedna značajna kvaliteta koja blockchain tehnologiju čini revolucionarnim proizvodom je njezina decentralizacija. Decentralizacija se odnosi na sustav bez posredničkih ovlasti kao što je bankovno ili financijsko tijelo, te raspodjeljuje pravo ovlasti s jednog entiteta na više pojedinaca. Ipak, mnogi ulagači i trgovci ulažu u digitalnu valutu putem centraliziranih razmjena, koje ne slijede blockchain koji kontrolira sve, od sredstava do transakcija.

 

Ovaj projekt nam donosi vrlo dobru zaradu. Vidim da se sve više osoba pridružuje svaki dan, to je doista dobro za platformu. Sjajan i prekrasan projekt trgovanja, nastavite s dobrim radom.

Kriptovalute i digitalna imovina doživjeli su procvat u posljednjih nekoliko godina. Svatko tko je propustio kupiti neku od valuta sada žali zbog toga. Ako nemate dovoljno kapitala za ulaganje u sjajne novčiće poput Bitcoina i Ethereuma, još uvijek postoji mnogo načina na koje možete ući na blockchain i kripto tržište. Možete čak izraditi svoj token ili novčić ako imate jedinstven koncept koji uključuje korištenje blockchaina.

Ovo je stvarno vrlo cool i snažan projekt sa sjajnim sadržajima. Nadam se da će ovaj projekt postići više uspjeha. Bit ćemo sretni vidjeti postignuća i rezultate ovog izvrsnog projekta.

 

Detaljne informacije:

Web stranica:  https://www.goldenugget.ch/

AnnThread:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=5143332.msg51057493#msg51057493

Bijela knjiga:  https://www.goldenugget.ch/wp-content/uploads/2019/09/whitepaper-goldenugget-1.3-en.pdf

Telegram:  https://t.me/GoldeNugget2022

Twitter:  https://twitter.com/GoldeNuggetCH

Facebook:  https://www.facebook.com/Goldenuggetproject/

Reddit:  https://www.reddit.com/user/GoldeNugget-Token/

LinkedIn:  https://www.linkedin.com/company/goldenugget/

YouTube:  https://www.youtube.com/channel/UC3rmIHUfUb_W_RZ4je-wkIQ/featured

 

MOJA POA LINK:

Bitcointalk korisničko ime: DhaifahKeyshaSalsabil

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3473752

Adresa novčanika: 0xd1aafbb191a7f492f78b9a882add51847d01b6c6

Komentar

Postingan populer dari blog ini

StoryFire

BlackRock

COINTACTED